domingo, 3 de junio de 2018

INTRODUCCIÓ

INTRODUCCIÓ


BANC D'ALIMENTS: És una fundació que té com a objectiu principal recuperar els excedents alimenticis i distribuirlos entre las entitats locals perquè elles les poguin fer arribar a les persones més necesitadas.

Aquest any hem fet la APS del banc d'aliments. Durant varios mesos hem anat fem activitats relacionades amb el tema.

La primera activitat va ser una xerrada sobre el banc d'aliments que ens van fer a la capella. En aquella xerrada ens van parlar sobre en que consistia el banc d'aliments. Van projectar un Power Point on hi van projectar el nombre d'aliments que recolectaven al llarg de l'any, nombre de persones a les quals els hi arribava aliments, nombre de personal necessari per dur a terme totes les activitats, llocs on la gent viu en condicions més precarias,  llocs on arriben més aliments etc. Ens van donar informació perquè sapiguessim de primera mà de l'importancia del banc d'aliments.

La segona activitat la vam fer a l'escola. Va consistir en un gran recapte d'aliments de part d'alumnes i professors i familiars. La nostra feina va consistir en distribuir i organitzar els aliments recaptats en capses perquè poguessin ser transportats a un punt de recollida i allà poguessin ser donats a la gent més necessitada.

La tercera i última activitat va ser una excursió al centre de Banc d'Aliments situat a Hospitalet. Allà vam poder veure el procés que s'ha de dur a terme per poder distribuir correctament tots els aliments recaptats, també vam poder tenir l'oportunitat de participar-hi en la fase de distribució de caixes plenes d'aliments preparades per ser transportades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario