jueves, 31 de mayo de 2018

Curiositats banc dels aliments 3

El gran recapte tanca amb el récord de 4,6 tonelades d'aliments

La novena edició del Gran Recapte, la iniciativa solidària organitzada pels 4 bancs d'aliments de Catalunya, ha tancat amb la xifra rècord de 4.656.000 kg d'aliments, la més alta des que es va posar en marxa.

L'organització ha destacat aquest dimecres que suposa un 7% més que en any passat, i ha agraït la solidaritat i el compromís dels ciutadans i dels voluntaris. També han destacat que el valor nutritiu dels aliments donats és superior.
 
La participació de 30.900 voluntaris ha permès que aquesta campanya hagi arribat a la major part de racons de Catalunya, una totoal de 369 municipis, que han acollit 2.870 punts de recollida a mercats i supermercats.

Un momento del último Gran Recapte.


Mercadona dóna 90.000 litres de llet per al Gran Recapte

La companyia de supermercats Mercadona ha donat 90.000 L de llet de la seva marca a la federació catalana de bancs dels aliments que aquest cap de setmana organitza el Gran recapte, ha informat la companyia en un comunicat aquest dilluns.

Mercadona també participarà en la novena edició del Gran Recapte establint punts de recollida d'aliments de primera necessitat en més de 250 botigues, igual que el 2016 van recaptar més de 1.100 tones de productes bàsics donats pels clients.

Per col·laborar en el Gran Recapte es poden donar productes bàsics com oli, llet, brou, galetes, llegums cuites o conserves i aliments destinats als nens petits com llet maternitzada, farinetes i potets.


Entrega de leche de Mercadona al Banc dels Aliments.








Fabrinny de Castro

No hay comentarios:

Publicar un comentario